Herken jij je hier in?

Mediteren lukt me wel, ik wil heel graag naar een Next Level?

Ik wil er meer voordeel uit halen dan ik nu doe.

Ook wanneer jij je bewustzijn wilt verhogen, meer inzichten wilt krijgen in jouw eigen leven en het leven om je heen.

Antwoorden op al jouw waarom vragen.

Je 100% kunnen concentreren.

Meer rust ervaren.

Dat is het resultaat van Meditatie met Aandacht Next level.

Door een aantal Voice Dialogue sessies en dagelijks te mediteren, kwam ik erachter dat het gat tussen de ene gedachte en de volgende steeds groter werd en ik het niet denken ging ervaren.

Wat een fijne ervaring!

Ik had als therapeut  meerdere hypnose sessies gedaan en maakte makkelijk contact met het onbewuste, alleen niet in het begin tijdens mijn meditaties?

Ik merkte dat “iets” wat niet mijn gedachten waren tegen mij begon te praten en antwoord gaf op mijn vragen.

Problemen waren opeens makkelijk op te lossen en ook lichamelijke klachten verdwenen soms al na 1 dag.

Ook kreeg ik inzicht in het ontstaan van die klachten en problemen op een heel aparte manier, zoals ik het noem” cryptisch”. Op het eind kwam de oplossing en wist ik precies wat ik te doen had. Ik begon ook meteen alles wat ik elke dag beleefde op te schrijven.

Noem het contact met je onbewuste, ziel, welke naam je eraan wilt geven. Zelf houd ik me niet bezig met namen, ook niet of alles te controleren is.

“Kan ik er iets mee? Mooi! Dan doe ik er iets mee, zo niet is het ook goed”, dat dacht ik dan.

Wat ik belangrijk vind is of ik er iets mee kan, iets aan heb, het mijn probleem oplost of dat het me meer inzicht geeft. Op die manier heb ik al mijn angsten los gelaten, behalve de standaard gevaren. Ik denk niet van:” ik steek de weg over en ik hoef niet op te letten”. Rationele angst is er om je te beschermen.

Angst heeft plaats gemaakt voor heel veel liefde en begrip in mijzelf en het grote geheel.

Het heeft mij rust en vertrouwen in het leven gegeven.

Leven in het moment? Ooit begreep ik er helemaal niets van, nu helemaal, het gaat vanzelf.

MEDITEREN HEEFT EEN VERRASSENDE UITWERKING OP JE LEVEN

Het zorgt voor een betere concentratie, minder stress, meer energie, je ervaart meer gevoel, kunt beter omgaan met emoties, je ervaart meer compassie, hebt minder last van piekeren, voelt je meer verbonden met anderen en krijgt meer positieve gevoelens.

De werking van meditatie is door wetenschappers aangetoond. Het vergroot de gebieden in je hersenen die zorgen voor zelfbewustzijn, compassie en introspectie en verkleint de gebieden die zorgen voor gevoelens van angst en stress.

BUITEN ALLE VOORDELEN GAF HET MIJ NOG MEER

Door meditatie elke dag te beoefenen en een sessie Voice Dialogue te doen, kreeg ik eindelijk rust in mijn hoofd. Ik had minder gedachten en leerde dus zelfs mijn gedachten stop te zetten.

Wat me vroeger ook niet lukte, ik kon me bijna niet concentreren. Een boek uit lezen was onmogelijk. Telkens wanneer ik met iets bezig was, waren mijn gedachten al weer ergens anders.

Stoot jij je wel eens? Of gebeurd er iets wat je niet zag aankomen? De kans is groot dat je gedachten ergens anders waren, waardoor je het niet van te voren zag aankomen. Je nam het niet bewust waar.

En ja dat kan! Ik heb wel eens mensen horen zeggen, “dat kan helemaal niet” Mijn antwoord daarop is dan, oke dan heb je nog niet genoeg geoefend om het te kunnen, want als ik het kan, kun jij het ook! Mensen hoeven van mij niets aan te nemen, ik wil niemand overtuigen. Ooit dacht men dat de aarde plat was, tot ze erachter kwamen dat hij rond is. Zo zie ik dit ook.

Toen het me eenmaal goed lukte mijn gedachten stop te zetten, begon ik met automatisch schrift en zefhypnose. Klinkt heel spannend, is het niet. Hypnose betekend alleen dat je je hersenfrequentie verlaagd. Net als dat je gaat slapen. Alleen val je net niet in slaap. Wat er dan gebeurd is dat er een andere “stem” te voorschijn komt. Alsof iemand je in je oor fluistert. Die antwoord geeft op je vragen.

Hoe weet je nou dat het niet je eigen gedachten zijn? Dat kun je dus leren. En daarvoor is deze training. Ik leer je alle technieken hoe ook jij dit kunt en er alle voordelen van krijgt.

Mediteren met resultaat

  • Door te mediteren krijg je rust in je hoofd

  • Neuroscience toont het positieve effect op je hersenen

  • Je maakt nieuwe verbindingen aan tussen je linker- en rechter hersenhelft

Mediteren met resultaat

  • Door te mediteren krijg je rust in je hoofd

  • Neuroscience toont het positieve effect op je hersenen

  • Je maakt nieuwe verbindingen aan tussen je linker- en rechter hersenhelft

Hoe je eindelijk eens echt leert mediteren en daar super veel resultaat mee krijgt

MEDITEREN MET RESULTAAT

Hoe je mediteert, er is veel verwarring over

Hoe je mediteert zonder dat het frustrerend is

Hoe je dit makkelijk toepast in je leven

Meten is weten

MEDITEREN MET RESULTAAT

Mediteren geeft rust. Dat klinkt goed zul je denken.

Wanneer weet je nou of je lichaam er ook de rust van ervaart?

Wanneer heb je eigenlijk stress?

Om dat inzichtelijk te maken meten dat met apparatuur van het Heartmath Instituut.

Met een HRV (Hart Ritme Variabiliteit) meter kun je meten of je weinig  tot meer stress hebt of helemaal niet. Want dat is wat we zoveel mogelijk willen.

Door jou stress niveau te meten en je oefeningen te laten doen, krijg jij meteen inzichtelijk wat helpt om je stress te verminderen en ook of dat de meditatie een effect op je heeft.

Dit helpt je direct de juiste technieken in te zetten.

Wist je dat groen zien je al rustiger maakt ? aan de kleur groen denken ook al werkt ? je hartslag hierdoor meteen omlaag gaat ?

Wist je dat groen zien je al rustiger maakt ? aan de kleur groen denken ook al werkt ? je hartslag hierdoor meteen omlaag gaat ?

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor alle updates!

× Heb je een vraag?