NES MiHealth

De nieuwe uitvinding van Nutri Energetic System

Binnenkort ook bij Kracht van bewustzijn

Ervaar de toekomst van gezondheid en welzijn met de NES miHealth…

Een decenniumlang onderzoek, intense samenwerking met artsen en acupuncturisten, heeft als resultaat dat NES Health het Human Body Field ontdekt- en in kaart heeft gebracht. NES HEALTH heeft deze kennis weten te combineren met de grondbeginselen van energie en informatie.

De meest recente innovatie van NES Health is de miHealth, een compact draagbaar apparaat, dat professionele behandelaars en therapeuten toegang biedt tot ‘the new generation’ op het gebied van welzijnsondersteuning. De NES miHealth wordt – wereldwijd – door een groeiende groep artsen en therapeuten gebruikt. De miHealth is als een doorbraak ontvangen als het gaat om behandelmethoden die gezondheid en welzijn weten te optimaliseren.

De NES miHealth activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door de combinatie van drie technologieën – NES Information®, Global Scaling®, en bio-elektrische stimulatie – is de NES miHealth in staat om bio-informatie naar het lichaam te sturen, met frequenties die correleren met specifieke delen van het lichaam. Hierdoor is snellere en effectievere behandeling van cliënten mogelijk. Het lichaam krijgt de informatie, die het nodig heeft om terug te keren tot de oorspronkelijke natuurlijke staat, van waaruit alle genezing begint.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *