Wie is Lianne Hermers

Ik ben van kind af aan geïnteresseerd in de ‘chemie’ en gedachten gang van de mens. Ook wat het gevoel met jou als mens doet. Nadat ik de HLO opleidingen Biochemie en Life Sciences heb afgerond, studeerde ik  Moleculaire Biologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daar werd mijn interesse in EpigeneticaKwantumfysica en psychologie aangewakkerd. Ik verdiep mij in de afgelopen jaren steeds meer in deze vakgebieden die een brug vormen tussen Wetenschap en Psychologie.

Als mens zijn we op ons best wanneer we creatief bezig zijn.

Het gemis hieraan maakte dat ik me ook vaardig gemaakt heb als App ontwikkelaar,  waarbij ik zowel kan onderzoeken als oplossingsgericht denken en ontwerpen, om zo meerwaarde te creeëren voor bedrijven. Deze passie is ontstaan na het zien van de allereerste App op een smartphone. Mijn gedachten destijds, dat je daar de hele wereld mee kunt bereiken, zorgde ervoor dat ik nu ook eigen Apps ontwikkel waarbij ik mensen help.

Als professioneel coach, trainer en spreker deel ik mijn kennis van brein, bewustzijn en de samenhang hiervan met mijn  publiek. Ik neem mijn luisteraars/deelnemers  mee op reis door hart & hersenen. Hoe bepalen gedachten, gevoelens en overtuigingen de werkelijkheid? Hoe beïnvloeden ze levensstijl en werk? En hoe kun je je leven zelf positief beïnvloeden, ook als je lichamelijke klachten hebt of ziek bent. Door mijn eigen ontdekkingsreis en persoonlijke ontwikkeling help en begeleid ik graag andere mensen naar een gezonde en positieve toekomst.

Hart resonantie

” Hoe je met je hart je leven kunt sturen”

 

One thought on “Wie is Lianne Hermers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *