Super brein

Nieuwe hersenwegen naar geluk en gezondheid

Er zijn manieren om van je hersenen een superbrein te maken. Stretch je hersenen, geef ze inspiratie, observeer je gevoelens en gedachten actief. Ieder mens heeft zijn unieke vorm hersenen en deze kan verjongd en van vorm veranderen door de hersenen te geven wat ze nodig hebben. Om van de hersenen een superbrein maken zijn een aantal zaken van belang: voeding, oefeningen, stress management, intelligentie stimuleren, goede nachtrust.

Het belangrijkste is echter het innerlijke werk.

De geest beheerst de hersenen, en niet andersom.
Een mens kan zijn hersenen trainen en veranderen.

Deepak Chopra

De hersenen zijn ons krachtigste instrument om gezondheid en geluk te bereiken


Tijdens deze lezing krijgt u antwoord op de vragen:

  • Wat is de invloed van ons denken en voelen op ons lichaam en de omgeving?
  • Hoe kan ik makkelijk met moeilijke situaties omgaan?
  • Wat zijn de handvaten?
  • Wat is het resultaat?

Lezing:             dinsdag 23 mei 2017, locatie  omgeving Boxmeer

Tijdstip:           20:00 – 22:00 uur

Aanmelden voor gratis deelname of informatie via onderstaande reactie

 terug naar agenda

Mindfulness Plus

Hoe kun je in de drukte van het leven aanwezig blijven,

met innerlijke rust en helderheid?

Mindfulness Plus wijst je een weg om zelf invloed te hebben op jouw energie en levenslust en biedt concrete ondersteuning en handvatten voor het dagelijkse leven. Het is een bewustzijnstraining waarin je leert zelf invloed te nemen op hoe je reageert op jouw gedachtes en gevoelens. De training verbindt de aloude kennis over de positieve uitwerking van aandacht met de huidige kennis van de moderne geneeskunde en stressonderzoek. Ook leer je in deze training anders om te gaan met stress, chronische pijn, slaapproblemen, hoge bloeddruk, angst en depressie.

De training is geschikt voor iedereen die niet meer geleefd wil worden, maar actief wil bijdragen aan zijn eigen welzijn en levensvreugde.

Als je de kwaliteit van je leven wil bevorderen, is mindfulness geschikt voor jou.

Op basis van de kennis van grondleggers John Kabat-Zinn, David Dewulf en Thich Nhat Hanh

Wanneer:  start donderdagavond

12 april 2018

Waar:  omgeving Boxmeer

Tijd: 19:30 – 21:30 uur

Je bent welkom vanaf 19:00 uur.

Jouw bijdrage: 

€645,- voor 8 avonden incl. extra Voice Dialogue sessie, uitgebreid lesmateriaal, koffie/thee.

Informatie / aanmelden

Meteen aanmelden? Leuk! Dat kan via onderstaande reactie, bellen naar 06-333 55 185,  of mail naar:  info@krachtvanbewustzijn.nl

Wil je liever in een individueel traject, neem dan contact met me op.

de wet der resonantie

Wat als alles dat we ooit leerden niet waar was? Wat als het hart niet zomaar een bloedpompend orgaan was, maar een energiebron die frequenties uitzendt? Wat als het hart een elektrisch en magnetisch veld creëert dat niet alleen onze organen aanstuurt, maar ook onze hele omgeving? En wat als je die frequentie zou kunnen beïnvloeden?

Zou je dan met je hart je leven kunnen sturen?pierre-franckh-de-wet-der-resonantie-(dvd)

Met behulp van direct wetenschappelijk bewijs toont Pierre Franckh niet alleen wat de nieuwste inzichten zijn rondom het functioneren van het lichaam, de kwantumfysica en de moderne wiskunde. Hij bewijst niet alleen dat de wet der resonantie in ons dagelijkse leven een overweldigende impact heeft. Franckh leert ons vooral, hoe wij die nieuwe inzichten kunnen aanwenden om controle over ons leven te krijgen, op een manier die wij nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Deze filmavond zal worden onderbroken door Lianne, die met haar wetenschappelijke kennis  de film zal toelichten en open staat voor het stellen van vragen. Hierdoor krijgt u een dieper inzicht in de film.

Wanneer:  dinsdagavond 13 mei 2014

Waar:  Steenstraat 63b in Boxmeer

Tijd: 19:30 – 22:30/23:00u

Je bent welkom vanaf 19:00 uur.

Informatie / aanmelden

Meteen aanmelden voor gratis avond? Leuk! Dat kan via onderstaande reactie.

06-333 55 185  info@krachtvanbewustzijn.nl

terug naar agenda

De living matrix

Nieuwe inzichten in ons lichaam, geest en gezondheid

In de film The Living Matrix – The New Science of Healing – ontdek je het ingewikkelde web van factoren die ons welzijn en onze gezondheid bepalen. Van de kwantum fysica van het lichaamsveld (body Field) tot gezondheidszorg; die de onderlinge communicatie via energetische processen tussen de cellen als uitgangspunt neemt, de Living Matrix onderzoekt en laat je kennis maken met nieuwe innovatieve ideeën over gezondheid. Wetenschappers, fysiologen, bio-energetische onderzoekers en holistische beoefenaars delen hun kennis, ervaringen en inzichten.

The Living MatrixDe familie van een jonge Griekse jongen met een spastische verlamming probeert zijn kwaliteit van leven te verbeteren door middel van reconnective healing. Een Britse vrouw met de diagnose van een inoperabele tumor verdiept zichzelf in neuro-linguistische programeren. Een Amerikaanse vrouw die het op heeft gegeven iets te doen aan haar chronische vermoeidheid begint toch als allerlaatste optie aan een, op cel communicatie gebaseerde therapie. Elk van deze 3 mensen herstellen…

In deze film onthullen onderzoekers en artsen de wetenschappelijke theorieën achter deze wonderbaarlijke genezingen en bijzondere manieren van genezen die door de traditionele geneeskunde (nog) niet te verklaren zijn. Ook vertellen ze over hun verwachting hoe deze ideeën de toekomst van ons welzijn en het geneesproces zullen gaan beïnvloeden.

Deze filmavond zal worden onderbroken door Lianne, die de film zal toelichten en open staat voor het stellen van vragen. Hierdoor krijgt u een dieper inzicht in de film.

Wanneer:  dinsdagavond 29 april 2014

Waar:  Steenstraat 63b,  Boxmeer

Tijd: 19:30 – 22:30/23:00u

Je bent welkom vanaf 19:00 uur.

Informatie / aanmelden

Meteen aanmelden voor gratis avond? Leuk! Dat kan via onderstaande reactie.

06-333 55 185   info@krachtvanbewustzijn.nl

terug naar agenda