Hart Resonantie therapie©

Hoofd & Hart in balans

“Hoe je met je hart je leven kunt sturen”

Deze therapie is gebaseerd op een combinatie van intra persoonlijke communicatie en visualisatie/regressie techniek.

De manier om rechtstreeks in contact te komen met je hart is Hart Resonantie therapie©

Wanneer ons hoofd en hart niet in balans zijn ontstaat stress. Wanneer het brein onderhevig is aan stress is het moeilijk in staat om positief en oplossingsgericht te denken. Het goede nieuws is dat we ons hart bewust kunnen inzetten om ervoor te zorgen dat het brein weer gaat doen waarvoor het dient, namelijk uitvoeren wat het hart aangeeft. Ons hart weet intuïtief wat juist en goed is.

 Deze uniek therapievorm is gebaseerd op hypnose waarbij je in een lichte vorm van trance komt. Je kunt dit vergelijken met staren of dagdromen, een voorbeeld is dat je met de auto rijd en na een tijdje opmerkt dat je niet de hele tijd  hebt opgelet. Het is eigenlijk je bewustzijn vernauwen, wat we concentreren noemen. Je gaat tijdens de sessie letterlijk in je hart kijken. Hierbij lossen veel problemen al meteen op. Nieuwe inzichten maken dat je weer goed verder kunt. Je kunt er voor kiezen om er zelf na duidelijke uitleg en instructies thuis verder mee te gaan. Zo leer je op een krachtige manier zelf problemen oplossen dat met het normale denken veel moeilijker is. Bovendien leer je hierdoor beter te concentreren.

Communicatie passen we de hele dag toe, zowel in gedachten met onszelf  als praten met een ander.  Je intuïtie volgen is iets wat veel mensen nog steeds niet veel doen. Het heeft ook met concentratie te maken. In de huidige maatschappij komt continu veel informatie naar ons toe, waardoor we veel afgeleid worden. Ook speelt het automatisch gedrag (95% van de dag) een grote rol om minder vanuit je hart te leven. Benoemen wat je niet wilt, niet kunt en niet hebt is makkelijker dan het omgekeerde.

Wat wil ik nou echt?

Wat wil ik uit het diepst van mijn hart?

Hoe los ik dit het beste op?

Wat kan ik?

Waarom heb ik deze lichamelijke klacht of ziekte?