De living matrix

Nieuwe inzichten in ons lichaam, geest en gezondheid

In de film The Living Matrix – The New Science of Healing – ontdek je het ingewikkelde web van factoren die ons welzijn en onze gezondheid bepalen. Van de kwantum fysica van het lichaamsveld (body Field) tot gezondheidszorg; die de onderlinge communicatie via energetische processen tussen de cellen als uitgangspunt neemt, de Living Matrix onderzoekt en laat je kennis maken met nieuwe innovatieve ideeën over gezondheid. Wetenschappers, fysiologen, bio-energetische onderzoekers en holistische beoefenaars delen hun kennis, ervaringen en inzichten.

De familie van een jonge Griekse jongen met een spastische verlamming probeert zijn kwaliteit van leven te verbeteren door middel van reconnective healing. Een Britse vrouw met de diagnose van een niet te opereren tumor verdiept zichzelf in neuro-linguistische programeren NLP. Een Amerikaanse vrouw die herstel al had opgegeven vanwege haar chronische vermoeidheid, begint toch als allerlaatste optie aan een, op cel communicatie gebaseerde therapie.

Elk van deze 3 mensen herstellen volledig.

In deze film onthullen onderzoekers en artsen de wetenschappelijke theorieën achter deze wonderbaarlijke genezingen en bijzondere manieren van genezen die door de traditionele geneeskunde inmiddels al meer te verklaren zijn. Ook vertellen ze over hun verwachting, hoe deze ideeën de toekomst van ons welzijn en het genezingsproces zullen gaan beïnvloeden.

Deze filmavond zal worden toegelicht door Lianne en stelt je in de gelegenheid om vragen te stellen of delen van je eigen kennis en ervaring. Zo krijg je een dieper inzicht in de film en in je eigen leven.

Wanneer:  24 mei 2020 (binnenkort nieuwe data)

Waar:  Erf de schutkooi Vortum Mullem

Tijd: 19:30 – 22:30/23:00u

Je bent welkom vanaf 19:00 uur.

Informatie / aanmelden

Meteen aanmelden voor gratis avond? Leuk!

06-333 55 185   info@krachtvanbewustzijn.nl

terug naar agenda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *